Politică de retur 


    Returul produselor se supune OUG 34/2014, cu completările și modificările ulterioare, privind regimul juridic al contractelor la distanță.

Nu riscați nimic: Chiar dacă ați achiziționat produsul greșit, îl puteți returna în termen de 15 zile lucrătoare, fără nici o explicație. Produsul poate fi returnat numai dacă este în condiții perfecte, inclusiv ambalajul, adică să nu prezinte sub nici o formă semne de uzură sau consum, să fie nedesfacut, respectiv sigilat.Denunțarea unilaterală de contract se face conform Art.4 (1) b): "Condițiile și modalitățile de exercitare a dreptului de denunțare unilaterală, pentru cazurile prevăzute în prezența ordonanță, sub formă clauzei următoare: "Consumatorul are dreptul să notifice în scris comerciantului că renunta la cumpărare, fără penalități și fără invocarea unui motiv, în termen de 10 zile lucrătoare de la primirea produsului sau, în cazul prestarilor de servicii, de la încheierea contractului", redactată cu caractere îngroșate. În cazul omiterii acestei clauze, produsul sau serviciul este considerat livrat fără cerere de comandă din partea consumatorului, conform prevederilor art. 14;"
Cheltuielile de returnare vor fi suportate de client, iar rambursarea contravalorii produsului se va face în cel mult 30 de zile de la retur, prin transfer bancar (clientul trebuie să precizeze în scris contul bancar în care dorește să primească banii). Dacă produsul este returnat într-o stare în care nu mai poate fi vândut că și nou, îi vom reexpedia produsul, pe cheltuiala acestuia, fără a returna plata.
Numai în anumite situațîi care depind numai de decizia Vânzătorului, acceptăm returnarea produselor dacă acestea au fost folosite o singură dată sau prezintă mici urme de uzură. În astfel de cazuri Vânzătorul va face o analiză asupra produsului și va stabili valoarea care trebuie returnată Cumpărătorului. Această valoare va fi returnată că și valoare compensatorie la o altă comandă depusă pe site.
    Livrare:
Livrarea costă 30 lei indiferent de localitatea de expediție. Transportul gratuit standard se acordă de la suma de 180 lei.
Marfă va fi expediată în termen de 1-3 zile lucrătoare de la procesarea comenzii în cazul produselor în stoc și maxim 5 zile lucrătoare de la efectuarea comenzii în cazul produselor cu stoc indisponibil. De asemenea, precizăm că livrarea va fi asigurată de transportator în limita posibilităților logistice, iar întârzierile cauzate de aglomerarea transportatorului vor fi asumate integral de client.
Livrarea se va face după procesarea comenzii, prin serviciile de curierat anunțate în Metode de livrare.Veți fi contactat telefonic sau pe adresa de email lăsată în comandă, pentru a vi se comunica informatii despre comandă,confirmarea comenzii,plată.O dată ce coletul este plasat la curier, bunurile sunt depozitate pe o perioada de 5 zile. În cazul în care nu puteți fi gășiți pentru livrare, veți primi o notificare. În cazul în care sunteți anunțați că un produs pe care l-ați comandat este depozitat de către serviciul de curierat, dar nu primiți o comunicare pe mail în acest sens, va rugăm să ne contactați. Fiecare livrare are un număr de înregistrare și putem află unde este depozitată comandă dvs. Comandă poate fi livrată și sambata. În acest caz se va percepe o taxa suplimentară pentru fiecare livrare.
    Modalități de plată:
Îți punem la dispoziție 2 metode de plata, astfel încât tu să alegi varianta care îți este la îndemână.Ramburs - plata ramburs este cea mai populară metodă de plata, preferată de peste 60% din cumpărătorii noștri. Dacă plasezi comandă selectând această opțiune vei plăti curierului în momentul în care vei intră în posesia produselor. Este o metodă sigură, odată cu livrarea produselor vei primi de la curier și documentul de plata.Online prin card bancar - este o metodă de plata simplă, rapidă și sigură. Puteți achita produsele cumpărate de pe siteul nostru în deplină siguranță. Pentru a asigura securitatea tranzacțiilor utilizăm platforma de plata Stripe, ce folosește sisteme de securitate avansată.SilviaRosa nu stochează datele dvs de card, această tranzacție este făcută exclusiv prin intermediul procesatorului Stripe. Cardurile acceptate sunt cele emise sub sigla Visa, Mastercard și Maestro. Plătești în siguranță cu cardul.
Garanția se socotește de la dată acceptării produsului de către cumpărător, și este de 30 de zile.
Vânzătorul este responsabil pentru toate viciile produsului prezente la dată livrării sau care apar în interiorul termenului de garanție. O sesizare trebuie făcută în scris sau personal. Clientului îi vor fi rambursate toate costurile cauzate (cum ar fi costurile de transport). Sesizarea nu este necesar a fi adresată cuiva anume, este de ajuns să fie trimisă pe adresa specificată la secțiunea contact. Sesizarea trebuie să conțînă descrierea defectului reclamat și o copie a chitanței (sau orice alt act care să demonstreze achiziția). Orice sesizare va fi procesată fără întârziere și clientul va fi informat despre constatările făcute. Procedura de Sesizare va fi trimisă pe email clientului, imediat ce a fost recepționată sesizarea.
Garanția se acordă în următoarele cazuri:Dacă este un defect care poate fi înlăturat, produsul va fi schimbat parțial sau total. Dacă defectul nu poate fi înlăturat datorită naturii disproporționate a acestuia, și înlocuirea produsului nu este posibilă, clientul va avea dreptul la un discount rezonabil, sau posibilitatea de renunta la achiziție (exemple de defecte: Curea,bretele,lanturi,fermoare rupte,zgarieturi pe piele sau defecte alea pielii).Pentru a beneficia de garanție, cumpărătorul e obligat să facă o sesizare, și eventual să prezinte dovadă achiziției 
La cererea clientului, vânzătorul va prezența o garanție scrisă (certificat de calitate). În funcție de natură cazului, este posibil să nu fie necesar un certificat de garanție, dovadă achiziției produsului fiind suficientă și necesară. 
Sesizarea referitoare la defectele constatate va fi procesată cat mai repede posibil, nu mai târziu de 30 de zile calendaristice de la dată primirii sesizării, cu excepția cazului în care părțile s-au înțeles altfel.
În cazul sesizărilor justificate, cumpărătorul are dreptul de a solicită rambursarea oricăror sume avansate în legătură cu sesizarea (inclusiv taxe de livrare a bunurilor supuse reparației). Clientul este deasemenea îndreptățit să solicite rambursarea acestor sume în cazul în care produsul  nu este înlocuit
    IMPORTANT!!
Produsele încercate, detiplate sau fără ambalajul original, nu pot fi returnate. Ne rezervăm dreptul de a refuză primirea acestor produse care prezintă forme de consum sau uzură, ambalaj rupt.
Pentru clienții care au mai plasat comenzi pe site și nu au ridicat coletele, ne rezervăm dreptul de a nu mai expedia comenzi noi, până nu se efectuează plata integrală a comenzii în avans.
În cazul unui retur, cheltuielile de returnare vor fi suportate de client, iar rambursarea contravalorii produsului se va face în cel mult 30 de zile de la retur, prin transfer bancar (clientul trebuie să precizeze în scris contul bancar în care dorește să primească banii).
Prețurile și validitatea ofertei
Toate prețurile includ TVA și sunt finale. Prețurile sunt cele de la dată comandarii produselor, indiferent de eventualele modificări ulterioare ale prețurilor.
Pozele produselor sunt cu titlu de prezentare.
Discount-uri (Reduceri)
În magazinul online, acordăm diferite tipuri de discount-uri. Veți fi informat de toate tipurile de discount în cadrul informărilor de pe site.
Confidențialitatea datelor
Toate datele personale pe care ni le comunicați, nu vor fi comunicate către terțe persoane fără acordul dvs. prealabil și vor fi folosite în conformitate cu legislația în vigoare. Protecția datelor cu caracter personal, număr înregistrare ANPDCP 20904/01.09.2011. Puteți solicită oricând modificarea, actualizarea sau ștergerea din baza de date.
Clauze finale
Consumatorului i se poate solicită să completeze anumite formulare și/sau să încheie anumite contracte la momentul plasării comenzii. Procedura poate diferi, în funcție de comandă. Contractele vor fi încheiate în limba română.Termenii și condițiile prezente permit cumpărătorului arhivarea și reproducerea acestora. Tarifele pentru comunicarea la distanță pentru plasarea comenzilor sunt tarifele normale practicate de operatorii acestor rețele.
    Multumim!!